آیا میتوانم برای اثبات پرداخت نفقه از پیامکها استفاده کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۹ #37698832

سلام و خسته نباشید

در پیامکهایی که خانمم در طول زندگی مشترک برای بنده فرستاده اشاره میکنه به این که کارت بانکی من پیش ایشون هست و ایشون ازش استفاده کرده و همینطور لیست خرید روزانه رو برای من هر روز میفرستاده و بنده درجواب میگفتم باشه میگیرم و میارم و هر روز این لیست رو میگرفتم میبردم و همینطور اشاره میکنه به این که لطفا پولی رو که قرار هست هر ماه در تاریخ __بهم بدی رو زودتر بده امروز لازم دارم و ماه دیگه ازت نمیگیرم تا نوبت بعدی.

آیا میتونم برای اثبات پرداخت نفقه از پیامکها استفاده کنم؟

(متاسفانه همیشه نقدی به ایشون پول میدادم )اصلا فکرش رو هم نمیکردم برای زندگی کردن باید مدرک جمع کرد.

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همینکه ایشان در زندگی باشما تمامی نیازهایش تامین می شده است وهیچ کمبودی نداشته است دلیل خوبی بر این مدعای شما است و ایشان باید ادعا کنند که نفقه نمی گرفته اند که با توجه به اوضاع واحوال رای به نفع شما است

پیامک ها دلیل اثباتی نیست .

پیامک ها دلیل محسوب نمی شود. ولی اماره ای محکم و قوی است که یقینا موجب علم قاضی خواهد شد

سلام . پیامک دلیل محسوب نمی شود اما به عنوان اماره می تواند برای قاضی علم ایجاد نماید .

با سلام و احترام
پیامکها قابل استناد می باشند

بله میتوانید به پیامک ها استناد نمایید .