بهترین راه برای رسیدن به طلبم چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۶ #37652423

با سلام من چک برگشتی دارم مبلغ چهار میلیون به تاریخ شش هفت نود و نه که یه ماه بعد شکایت کردم دادن حل اختلاف ولی طرف نیومد و هیچ ادرسی ازش ندارم الان پیامک اومده که رای صادر شد
باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای غیابی صادر شده از شعبه مورد نظر یا از طریق سامانه ثنا پیگیر باشید

از طریق سامانه ثنا از حکم اطلاع پیدا کنید

با سلام اگر ایشان مالی دارد در مرحله اجرای احکام اقدام به توقیف حسابهای بانکی و خودرو و ملک وی نمایید در غیراینصورت جلب ایشان را بگیرید که نیاز به پیدا کردن وی دارید.

درود بر شما
متن دادنامه صادره را از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک دریافت نمایید . درصورت صدور رای به نفع شما باید منتظر ادامه مراحل رسیدگی و صدور حکم قطعی بمانید سپس درخواست صدور اجرائیه نمایید و اگر از محکوم علیه مالی میشناسید به اجرای احکام معرفی درغیر این صورت درخواست صدور حکم جلب نمایید . در نهایت پیدا کردن نشانی محکوم علیه جهت جلب بر عهده شما می باشد و مقام قضایی در این زمینه اقدامی نمی نماید ‌.

ازطریق سامانه ابلاغ الکترونیک مطلع شویدباکدملی ورمز شخصی

درود توضیحات شما گمراه کننده هست .بعد از قطعیت رای وصدور اجرائیه باتوجه به غیابی بودن باید ضامن معرفی وپرونده دراجرای احکام ثبت کنید وتقاضای توقیف اموال کنید.

درود
به شعبه مراجعه کنید رای را دریافت کنید یا منتظر باشید در ثنا ابلاغ شودـ