ایا دادگاه بنده رو ملزم میکند به تهیه دوباره این اجناس  یا پرداخت پول انها؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۷۹ #37647344

سلام
همسرم دادخواست استرداد جهزیه (بهمراه عکس لیست سیاهه صورت گیری جهزیه) به دادگاه داده ،
یکسری از این اجناس در طول زندگی مشترک:
۱_ مستهلک شده و دور انداخته شده
۲_مستهلک شده و توسط خودش به اقوام بخشیده شد
۳_بدلیل نیاز نداشتن توسط و با نظر خودش فروخته شد و بهایش توسط خودش برای مصارف دیگری خرج شد
۴_بدلیل خریدن جنس بهتر و کارامدتر از آن جنس (مثلا جایگزین کردن لباسشویی تمام اتوماتیک با نیمه اتوماتیک) ، جنس مذکور توسط خودش به اقوام درجه یک بخشیده شد و در خانه بنده موجود نیست.
البته ممکن است که همسرم منکر شود که خودش در فروش یا هدیه دادن و یا دور انداختن این اجناس دخیل بوده است و برعکس این حرف را در دادگاه بگوید؟
لازم به ذکر هست که بگم: عنوان خواسته این بوده که: تقاضای استرداد جهزیه طبق لیست صورت جهزیه پیوستی مقوم به ۲ ملیارد ریال ، در راستای ماده ۵ قانون حمایت از خانواده به انضمام کلیه خسارات قانونی مقوم به ۲ ملیارد ریال
که منظورشون را بطور کامل متوجه نشدم
لطفا هر کدام از این چهار مورد چگونه هستند یا اگر فرقی نمیکنند کلی بگویید
و منظور متن اخر را هم بیزحمت بگید
ممنون از لطف و بزگواری شما

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وسایلی که موجود باشد قابل استرداد است

وقت بخیر وسایلی که موجود باشد قابل استرداد است

سلام
اقلام موجود باید مسترد شود مبلغ مقوم برای محاسبه هزینه دادرسی است

سلام
اسباب و لوازمی که موجود و درلیست سیاهه قرار دارد و یا اجناس جدید فاکتور دار به نام زوجه قابل دریافت است

با سلام،اقلامی از جهیزیه که موجود باشد قابل استرداد است.تقویم کردن برای تعیین هزینه دادرسی است.

سلام.وسایلی که موجود باشد قابل استرداد است....

باسلام واحترام اقلامی از جهیزیه که موجود باشد قابل استرداد میباشد تقویم جهت تعیین هزینه دادرسی می باشد