برای تخلیه ملک و دریافت اجاره های معوقه و اجرت المثل و خسارت های احتمالی چه اقدامی انجام دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #37645988

با سلام و احترام، من موجرم و موعد اجاره نامه در اوایل خرداد به سر رسیده اما مستاجر با علم به عدم صدور دستور تخلیه از سوی شورای حل اختلاف ملک را تخلیه نکرده و از سوی دیگر در بخش اعظمی از مدت قرارداد، اجاره پرداخت نکرده و همچنین به مدیر ساختمان بدهی دارد و با توجه به تهدیدی که داشته احتمال میرود که خسارتی وارد نماید که بعدا مشخص شود. لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقداماتی انجام دهم تا تخلیه ملک و دریافت مطالبات محقق شود و همچنین در صورت وارد کردن خساراتی که پیدا و پنهان است چگونه استیفای حقوق کنم. با سپاس.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با اتمام مدت قرارداد اجاره ، در صورت عدم تخلیه از سوی مستاجر ، موجر میتواند با تنظیم دادخواستی از طریق دادگاه اقدام به اخذ دستور برای تخلیه مورد اجاره نماید که اگر ۲ نفر شاهد زیر قرارداد را امضا نموده باشند در اینصورت دادگاه دستور تخلیه صادر و به همراهی ضابطین قضایی این امر اجرا خواهد شد .
در صورت زدن خسارت اگر چک تخلیه دارید و یا اینکه در متن قرارداد قید شده مورد اجاره را صحیح و سالم تحویل موجر نماید که اگر چنین نکرد میتوانید با اخذ نظر کارشناسی میزان خسارات را تعیین و از طریق مراجع قانونی مطالبه نمایید .