شکایت کیفری علیه وکیل و خریدار در صورتیکه ارتباط سببی داشته باشند چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۴ #37581075

درود بر دوستان
بنده طی قول و قراری با شخصی اقدام به شراکت نمودم کخ در قبال تحویلسه دانگ یک ملک در تصرف بنده مبلغ صد میلیون ثمن دریافت نمایم که به لفظ واقع شد.ایشان مبلغ بیست میلیون به حسابم واریز نمودند و بعد از یک ماه درخواست نمودند تا وکالت نامه ای به ایشان بدهم تا بقیه ثمن را محیا نمایند.و کالت نامه بلاعزل ولی مشروط بر اینکه تا اینجانب از طرف ثبت اسناد سند نگیرم حق انتقال و بیع و صلح را ندارد را به ایشان دادم.نامبرده از دادن مابقی ثمن خودداری نموده و یک سال بعد طی دادخواستی و حکم غیابی مطالبه بیست میلیون را کرد و ان را از حسابم اخذ نمودند.دو سال بعد خانمی ادعای خرید و مالکیت سه دانگ را طی دادخواست حقوقی مطالبه نمود که سه سال پیش این سه دانگ رو طی وکالتنامه به مبلغ چهل و پنج میلیون خریداری نموده است و ثمن را نقد پرداخت کرده است.دادگاه بدوی بدونه در نظر گرفتن شروط وکالتنامه و اضهارات و دفاعیات بنده حکم به فروش سه دانگ و اجرت المثل صادر نمود.
به رای اعتراض نمودم و طی حکم تجدیدنظرخواهی و با استناد به شرط وکالت نامه حکم دادگاه بدوی نقض و مردود شد.
حال دادخواست کیفری بر علیه وکیل و خریدار تنظیم کرده ام و مشخص شده است که خانم خریدار همسر وکیل میباشد.
از دوستان تقاضامندم با دانش و تجربه خود مرا رهنمایی نمایند.با سپاس از همه عزیزان.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از هر دو نفر با عنوان تبانی برای بردن مال غیر می توانید شکایت کنید . در خصوص آن سه دانگ باید دادخواست اثبات وقوع بیع مطرح کنید . درباره 20 میلیون هم باید به رای غیابی اعتراض کنید . با توجه به پیچیده و فنی بودن موضوع ، حتما یک نفر وکیل انتخاب کنید .