آیا امکان این وجود داره که دادگاه اون اموال رو هم مصادره کنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۸ #37566667

سلام و وقت بخیر
اگر بین فاصله متارکه همسر و تاریخ دادگاه بخشی از اموالم رو به نام دیگری کنم امکان این وجود داره که دادگاه اون اموال رو هم مصادره کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در صورت صدور اجراییه و مشغول الذمه بودن شما از بابت مهریه و حقوقات شرعی و قانونی دیگر همسرتان هرنوع معامله ای باطل و مشمول جرم فرار از دین خواهید شد

سوال مجهول است بهتر است واضح تر مطرح نمایید یا با وکیل مشورت نمایید
مالآ:اگر رای صادر شود و قطعی شده انتقال صورت گیرد فرار ازدین محسوب میشود

باسلام درصورتی که مهریه مطالبه شده باشد بله امکان ابطال معامله وجود خواهد داشت.

با درود ممکن است معامله به قصد فرار از دین حقوقی باشد و صوری، در اینجا قابل ابطال است.
لیکن معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده. (اگر حکم قطعی صادر نشده باشد).

با سلام
تا زمان حکم قطعی و صدور اجراییه میتوانید نقل و انتقال انجام دهید و فروش مال غیر طبق رای وحدت رویه محسوب نمیگردد

در صورت صدور حم قطعی این امکان وجود ندارد و انتقالات ابطال می شود اما بعد از دادخواست مهریه هم ممکن است دادگاه ترتیب اثر ندهد و شما را به همان میزان ملزم به پرداخت مهریه نماید.

با سلام و ادب

قبل از صدور رای انتقال اموال صحیح است.و هیچ منع قانونی ندارد