تفسیر رای دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۲۵۸ #37557625

سلام دادگاه حکم داده و نتیجه به شرح ذیل هست
میخواستم بدونم یعنی چی و چکار باید بکنم؟

در خصوص شکایت ****** علیه ***** دایر بر مزاحمت ملکی با توجه به
محتویات پرونده و صرفنظر از نظریه کارشناس رسمی دادگستری و حسب دادنامه شماره ****** مورخ ۲۶/۰۶/۱۳۹۹
دیوان عدالت اداری لذا به استناد ماده ۴۰ قانون مجازات اسالمی دادگاه به مدت یکسال قرار تعویق صدور حکم صادر می
نماید تا نتیجه را دیوان عدالت اداری که تعیین کننده در پرونده امر می باشد به نظر این دادگاه برسد. رای صادره حضوری
و ظرف مهلت ۲۰ روز پس از ابالغ قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر استان البرز می باشد./

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده ای در رابطه با موضوع مورد شکایت شما در دیوان مطرح میباشد که نتیجه این شکایت بستگی به تصمیم دیوان دارد

با توجه به مطرح بودن پرونده در دیوان عدالت اداری و در حال رسیدگی به آن دادگاه تا یک سال صدور رای را به تعویق انداخته است و پس از صدور رای در دیوان اقدام خواهد نمود

با سلام
صدور حکم به مدت یکسال تا روشن شدن تکلیف پرونده در دیوان به تعویق افتاده است.

دادگاه صدور رای را یکسال به تعویق انداخته تا نتیجه رای دیوان عدالت روشن شود

به عقیده بنده رای دارای تعارض است از این جهت که نتیجه رسیدگی دیوان عدالت اداری را در سرنوشت پرونده کیفری مؤثر دانسته، اما به جای صدور قرار اناطه طبق ماده ۲۱ قانون آیین دادرسی کیفری، قرار تعویق صدور حکم صادر نموده که مربوط به زمانی است که جرم محرز بوده و قصد دادگاه کمک به متهم باشد. حال آن که در اینجا ارتکاب جرم محرز نبوده و چه بسا با رسیدگی دیوان عدالت اداری، برائت متهم نیز اثبات گردد.

با سلام..
با توجه به اینکه نتیجه رای دیوان عدالت اداری در خصوص شکایت مطروحه مرتبط با موضوع این پرونده در دیوان، می تواند در صدور رای دادگاه مؤثر بوده باشد. بنابرین دادگاه، صدور رای را به مدت یکسال به تعویق انداخته تا نتیجه رای دیوان عدالت اداری مشخص شود..
نهایتا دادگاه پس از روشن شدن نتیجه پرونده دیوان عدالت اداری، بر اساس نتیجه رای صادره در آن پرونده، نسبت به ادامه رسیدگی و صدور رای اقدام خواهد نمـود..
موفق باشید..

نتیجه پرونده مطروحه در دیوان عدالت اداری با پرونده جهت صدور رای دردادگاه مرتبط هست فلذا بخاطر این ارتباط و روشن شدن نتیجه آن پرونده،دادگاه صدور رای را تا یکسال ب تعویق انداخته است