برای باز شدن حساب بانکی چه اقدامی بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۶ #37537696

باسلام.من مغازه دار بازار هستم. حدود چند سال پیش. اوایل یارانه ها بود که شخصی اومد از بازار از ما خرید کرد. و پول اجناس را از طریق حساب بانکی بحسابم واریز کرد. مدتی بعد جلوی حسابم بسته شد.به بانک رفتم.گفتن از مرکز بسته شده. از دستور قضایی بوده.
شخصی نگو سرقتی کرده و پول را از کارت سرقتی بحساب یک شخص دیگری انتقال داده. و از حساب دیگری بحساب بنده انتقال داده که همان خریدی بوده که از من کرده.این اطلاعات را هم از طریق اشنا بدستم اومده. حدود ۱۰سال میگذرد یارانه و حساب معیشتی من به ان حساب واریز میشود.اما حسابم مسدود است و بنده ترس از ان دارم که مبادا مشکلی رخ دهد و تو همسایه ها و مغازه دارهای بازار و فامیل ابرو برامان نماند.از ترسم نمیروم دادسرا.لطفا راهنمایی کنید.چه اتفاقی میافتد.
چکار باید کنم. تو رو خدادقیق راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سللام .بابد به مرجع توقیف کننده بروید وضمن ادای توضیحات تقاضای آزادی حساب کنید .انشاللا مشکل جدی نیست

نگرانی لازم نیست حتما از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری نمایید.

باسلام درسامانه ابلاغ قضایی ثبت نام نمایید وئ به شعبه قضایی مسدود کننده حساب مراجعه نمایید.

جهت رفع توقیف باید به شعبه توقیف کننده مراجعه نمایید

چاره ای جز مراجعه به مرجع قضایی مسدودکننده حساب و تعیین تکلیف پرونده خود ندارید .