بدلیل ارائه گوشی تقلبی و فاقد برند چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۴۲۲ #37496625

با سلام
بنده یک عدد گوشی پلمب از دست خریدم و با اینکه گوشی رو کاملا چک کردم متوجه فیک و تقلبی بودنش نشدم و الان متوجه شدم گوشی فاقد برند و عیر قانونی هس و چون مغازه نیس هیچ ادرسی از طرف ندارم فقط شماره کارت بانکیش رو دارم واز یه اقایی گرفتم و شماره کارتی که پول رو انتقال دادم به اسم یک خانم بود ایا میتونم شکایت کنم؟ و به چه طریقی؟
ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح شکایت کلاهبردی کنید
البته قیمت گوشی از ارکان این توافق ضمنی است
مثلا اگر به شما گوشی ایفون ۱۲ را به مبلغ ۵ میلیون فروخته باشد با توجه به اینکه قیمت ایفون ۱۲ حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیون در حال حاضر است ارکان کلاهبرداری محقق نیست

با سلام شما در عقد بیع واقع شده جنسی را با وصف اصل بودن و اینکه هیچ عیبی ندارد خریده اید حال میتوانید به واسطه خیار عیب جنس را به فروشنده مسترد کنید با توجه به اینکه هیچ ادرسی ندارید و فقط شماره حساب واریز پول را دارید هم از شخص صاحب حساب و هم شخص فروشنده شکایت کیفری کنید ضمن اینکه پیامک و شاهد و شماره همراه شخص فروشنده از دلایلی است که به شما در اثبات دعوا کمک می کند

با درود
با استناد به موارد آمده در سوال و شماره کارت میتوانید اقدام به طرح شکایت کیفری بنمایید اما به زعم حقیر کلاهبرداری محقق نشده است.

توجها به مشخصات وشماره تلفن طرف در خدمات قضایی میتونی شکایت کنی

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت کلاهبرداری کنید ، با ارائه شماره حساب ، اسم و آدرسش استعلام خواهد شد

باید شکایت کیفری کلاهبرداری کنید تا دادسرا مساله را تعقیب کند و شماره حساب هم بعنوان مقدمه مفید است.

با سلام
با توجه به فقدان قرارداد و عدم دسترسی به نشانی و مشخصات طرف مقابل طرح شکایت و اثبات ادعا مشکل است. مع الوصف اگر بتوانید اسم و مشخصات شخصی که پول را به حساب ایشان واریز نموده اید امکان طرح شکایت وجود دارد
موفق باشید