مهریه را بخشیدم و پشیمان شدم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۸ #37492724

سلام من سال ۸۸ جدا شدم و مهریه را بخشیدم . بعد از جدایی متوجه شدم باردار هستم و چون قاضی ننوشته بود که به آزمایشگاه مراجعه کنم متوجه نشدم موقع طلاق. مهریه رو هم بخشیده بودم. بعد اینکه فهمیدم باردار هستم خواستم بگیرم قاضی گفت امکانش نیست. بعدها فهمیدم اون قاضی خلاف انجام داده و می تونم شکایت کنم. من شکایت نکردم اما الان می خوام اگه امکانش هست مهریه رو بگیرم . آیا شدنی هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه مهریه را بخشیده اید امکان مطالبه ی مجددآنها وجود ندارد.
صرفا میتوانید در خصوص نفقه فرزند اقدام نمایید.

مخاطب عزیز
مهریه از نظر قانونی توسط شما بخشیده شده و امکانش نیست

سلام موضوع مهریه دیگه منتفیه
ولی نفقه بچه را میتوانید درخواست کنید