مفهوم اقرار نامه جهت انتقال سرقفلی چه میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۶۱ #37475369

سلام
جهت انتقال سرقفلی مغازه باید از طرف فروشنده ی سرقفلی اقرارنامه نوشته شده و به اداره دارایی تحویل داده شود.
میخواستم بدانم اقرار نامه چیست؟
و اینکه وجود امضای فروشنده در اقرار نامه کفایت میکند یا اینکه ضرب انگشت هم باید باشد؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرارنامه بایستی رسمی و در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود و بصورت دستنویس قابل قبول برای اداره دارایی نمی باشد .

اصولا امضا کفایت مینماید و اثر انگشت در واقع برای افراد بی سواد پیش بینی شده است، هرچند امروزه در عرف جهت اطمینان خاطر از عدم انکار احتمالی آینده طرف از آن استفاده میشود اما در پروسه دادرسی دادگاهی چندان کاربرد مفیدی و فوق العاده ای نخواهد داشت