وکالت بلاعزل چگونه باطل می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۴ #37442398

ملکی را به صورت قولنامه ای فروختم. به خریدار وکالت بلاعزل دادم اما در متن وکالت عزل وکالت را به دلیل عقد خارج لازم از خود سلب نکرده ام. وکیل بنده اخیرا ملک را فروخته و تفویض وکالت کرده در حالی که بخشی از ثمن معامله را هنوز به من نداده. آیا میتونم وکیلم رو عزل کنم ؟ اگر عزل کنم تکلیف وکیل دوم که ملک را از ایشون خریده چی میشه؟
سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در وکالت بلاعزل اگر خود موکل عمل را انجام دهد یا عقد لازم که ضمن ان وکالت شرط شده باطل شود میتوان وکیل را عزل کرد

سلام لطفا سوال خود را کامل توضیح دهید

با توجه به اینکه اقدام وکیل در حدود اختیارات بوده و موضوع وکالت انجام و به شخص سوم منتقل شده لذا اقدام وکیل قانونی بوده بر فرض عزل ایشان فایده ای نخواهدداشت

باسلام
سوالتان باید کامل شود
وکالت برای چه امری دادید؟ برای انجام تشریفات سند رسمی؟
و هدفتان از عزل وکیل چیست؟
اگر وکالت برای مورد مشارالیه است، در صورت عزل وکیل ایشان باید جهت انجام امور علیه شما طرح دعوا کند. وکیل دوم هم میتواند علیه شما دعوا اقامه کند.
در خصوص امکان عزل وکیل در موضوع سوال اختلاف است. مشهور و رویه امکان عزل میباشد.