آیا میتوانم بابت چکی که برگشت زده ام ولی همسرم با صاحب چک تبانی کرده و میخواهد پول را از وی دریافت کند و به من ندهد شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۰ #37403986

من تمام پس انداز دوران مجردی و کارکرد ۳ساله خودمو دادم به همسرم و ایشون هم همه مبالغ من و مقداری هم از کارکرد خودشو پیش شخصی به امانت گذاشت و در قبال آن چک دریافت کرد، متاسفانه چک بلا محل بود و من چک را برگشت زدم.

الان همسرم میخواهد با شخص موردنظر تبانی کند و مبلغ را دریافت کند و به من چیزی ندهد آیا با توجه به اینکه من چک را برگشت زده ام،میتوانم شکایت کنم؟
چون مدرکی مبنی بر اینکه پولهایم را به همسرم داده ام ندارم چون مربوط به ۳سال پیش است و همه پولها خرد خرد به حساب همسرم و سپس به حساب آن شخص واریز شده.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحاتی که دادید
چک ظاهرا یا در وجه حامل است و یا به نام شما صادر شده
علی ای حال بله می توانید و تازمانی که رضایت شما جلب نشده با در دست داشتن چک می توانید اقدام کنید و تبانی با همسرشما هم توسط آن شخص بی تاثیر است و به حقوق شما خللی وارد نمی کند

بله میتوانید نسبت به چک اقدام نمایید

چکی که در دست دارید سند است و چون بنام شما برگشت شده است شما میتوانید روی آن اقدام قانونی نمایید ، شما بایستی روی چک اقدام نمایید و مطالبه وجه نمایید و صاحب چک ملزم به پرداخت وجه آن میشود .