فروشنده بعد از دریافت مبلغ بدون اجازه وارد ملک شده و ایجاد مزاحمت می کند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #37364513

با سلام
اینجانب مالک ۲ دانگ از ۶ دانگ مشا ساختمان ۳ طبقه ای هستم و ۴ دانگ دیگر بطور مساوی در اختیار ۲ فرد دیگر است
فرد سوم با فروش سهم خود به پدر بنده از مالکیت ملک خلع شده ولی این معامله در طول زمان ۴۰ روز آینده می باشد .
نصف بهای مالکیت پرداخت و الباقی ۴۰ روز آینده طی یک چک تسلیم بنگاه گردیده
فرد فروشنده مستاجر ملک تجاری این ساختمان می باشد که از قرار بنگاه و قرارداد اجاره تا ۱/۸/۹۸ مستاجر ۴ دانگ و مالک ۲ دانگ خود بوده ولی بعد از تاریخ ۱/۸/۹۸ تاریخ قرارداد تمام و بنا بر قرار بنگاه بعد از اتمام زمان اجاره نامه فرد به خاطر هر ماه اضافه تر که بخواهد مستاجر این ملک باشد باید مبلغ ۲ میلیون تومان بابت اجاره بها پرداخت کند .
فروشنده بعد از دریافت مبلغ نسبت به حفظ حریم شخصی مالکان بی توجه بوده و بدون اجازه وارد ملک شده و ایجاد مزاحمت می کند
خواهشمند است راهنمایی بفرمائید . در مورد دریافت حق اجاره بها / جلوگیری از مزاحمت فروشنده و موارد قانونی دیگر که به وسیله آن ها احقاق حق نمایم .
با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا فروشنده تا زمانی که ملک را تحویل نداده می تواند به تصرفاتش ادامه دهد . چنانچه پس از تنظیم سند رسمی و تحویل ملک باز هم به مزاحمت ادامه دهد می توانید از وی شکایت نمائید .