مرد می تواند صیغه را باطل کند تا بعدا که تکلیف مهریه روشن شد پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۹ #37338806

سلام و خسته نباشید
مردی زنی را به مدت ۹۹ سال صیغه کرده و حالا می خواهد مدت را بذل کند و زوجه برای مطالعه مهریه خود که سی سکه هست اقدام کرده و ابلاغیه اومده حالا مرد می تواند صیغه را باطل کند تا بعدا که تکلیف مهریه روشن شد پرداخت کند؟
ممنون

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بله بذل مدت صیغه حق شما می باشد و شما می توانید این حق را بذل نمایید. ولی توجه داشته باشید که حق زوج نیز مهریه است. بنابراین با بذل مدت از طرف شما حق زوجه همچنان پابرجاست. ولی نکته جالب توجه و مهم این است: با بذل مدت از طرف شما این امکان را که بتوانید همسرتان را مجاب نمایید که در مقابل گذشت از مهریه خود بتواند حق بذل مدت را (که حق شماست) دریافت نماید از بین برده اید

خیر مهریه حق زن بوده و باید پرداخت شود

بادرود
بله میتواند بذل مدت کند وبعدا تکلیف مهریه مشخص شود

بله میتواند هر زمان که بخواهد مدت را ببخشد اما در هرصورت با مطالبه شما و حکم دادگاه لازم است مهریه را بپردازد حتی بعد از بذل مدت.

با سلام در اول صیغه موقت مهریه باید مقداری داده شود وگرنه باطل است .بهر حال شما باید مهریه را پرداخت کنیدبله مرد میتواند در هر مرحله باطل کند

در عقد موقت زوج میتواند بذل مدت کند لکن مهریه بر عهده زوج است و در صورت مطالبه زوجه باید پرداخت گرد

با سلام . می توانید باقی مدت را بذل نمایید و نیازی به پرداخت مهریه قبل از مطالبه نیست .