آیا بعد از گذشت سالها بنده حق دارم تخریب کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #37329827

با سلام و خسته نباشید . همسایه ما آپارتمان سازی کرده و در ارتفاع آخر در نما و کتیبه سنگی به فضای بالای خانه ویلایی ما تجاوز کرده یا باید اکنون که کار انجام شده شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر شما حق تخریب ندارید ولو تخلف کرده باشد از مجاری قانونی پیگیری بغزف

سلام
اگر از ابتدا شما اجازه این کار را داده باشید دیگه نمیتونین از اجازه برگردین
شما باید ثابت کنین که اجازه ندادین و چون میگین سالها گذشته اماره بر این است که شما رضایت داشتین وگرنه نا زود تر شکایت میکردین