آیا اخیرا دفترخانه‌های اسناد رسمی از "ضم وکیل" کردن منع شده‌اند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۶ #37319848

با سلام
به دفترخانه‌ی اسناد رسمی در شاهین‌شهر مراجعه کردم و درخواست کردم که به وکالت بلاعزل فروش ملک که قبلا به شخصی داده بودم وکیل جدیدی را منضم کنند یا به اصطلاح "ضم وکیل" کنند تا اختیار وکیل اول محدود شود اما دفترخانه گفت: "برای ما بخشنامه شده که ضم وکیل انجام ندهیم"
آیا به دفترخانه‌ها بخشنامه شده که ضم وکیل انجام ندهند؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توان درخواست ضم وکیل نمود

خیر به لحاظ قانونی منعی در خصوص ضم وکیل نمی باشد لذا برخی دفاتر اسناد رسمی خلاف قانون عمل می کنند

با درود
منع قانونی ندارد، غالبا، در جهت جلوگیری از عواقب احتمالی یکسری کارها را نمی‌کنند.

اقدام دفاتر استاد رسمی وجاهت قانونی نداره

درود
خیر ضم وکیل بلامانع است

احتمالا با بخشنامه هستش شما می توانیداگر بلاعزل نباشه وکیل اول راعزل نمایید

با سلام
خیر
این اقدام دفتر اسنادرسمی هیچ وجاهت قانونی ندارد .