صیغه 99 ساله مردی شدم با مهریه معلوم می توانم برای مطالبه ان اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۰۰ #37312238

سلام وقتتون بخیر من دختری۳۲ ساله هستم که خودم سرپرست خودم هستم پدرم از سال ۹۵ مارو رها کرده با مردی که قول ازدواج به من داده رابطه برقرار کردم که با قول ازدواج باکره گی منو برداشت . و بعدالان ۹ ماه منو صیغه ۹۹ ساله کرد با مهریه ۲۰۰ سکه و نفقه . و ایشون منو رها کرده من میتونم مهریه مو از ایشون مطالبه کنم و اینکه سند ازدواج من معتبر هست ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . بله به استناد به سند ازدواج موقت می توانید مهریه و نفقه خود را مطالبه نمایید .

با سلام ووقت بخیر
بله . به استناد صیغه نامه دادخواست مطالبه مهریه میتوانید مطرح کنید .