در صورت داشتن وکالت تام بعد از فوت وکالت باطل میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۱ #37164387

مادر بزرگ من از خانه پدرم بعد از مرگش سهم میبرد که در زمان حیات سهمش را با وکالت تام به بنده داد حالا مادر بزرگم فوت شده ومن خانه مدری را فروختم اما برای سند زدن انحصار وراثت مادر بزرگم را میخواهند اما عموهایم قبول نمیکنند انحصار وراثت کنند چه کار باید بکنم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت به هر نحوی که باشد با فوت یا حجر وکیل یا موکل منفسخ می گردد.

با فوت و حجر هر یک ووالت باطل می شود

سلام .وکالت بعداز فوت باطل میباشد چنانچه مبایعه نامه ای علاوه بر وکالتنامه تنظیم نموده اید به استناد آن دعوای احراز وقوع بیع یا اثبات مالکیت علیه ورثه مطرح نمایید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، هر نوع وکالت بعد از فوت یکی از طرفین باطل و منتفی میشه

وکالت نامه با فوت موکل شما باطل شده و اعمال حقوقی شما ب وکالت از ایشان بعد از فوت فاقد اعتبار هست اما در مورد انحصار وراثت میتوانید اقدام کنید

درود
وکالت عقد جایز وبا فوت هر یک از طرفین باطل می شود
اگر فروش شما برای قبل از فوت مادر بزرگ ‌با وکالتنامه بوده است صحیح می باشد ولی اگر بعد از فوت مادر بزرگ فروش را به استناد وکالتنامه انجام داده اید معامله نافذ نیست

وکالتنامه باطل شده است ولی درخصوص گواهی انحصار وراثت میتوانید شخصا اقدام نمایید .درخصوص سهم مادربزرگتان صرفا با شهادت شهود میتوانید مورد را اثبات کنید