پیام اومده رای مورد اعتراض پس از اصلاح تایید شد منظور از اصلاح چیه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۰ #37146453

باسلام
رای تمکین به نفع شوهرم صادر شد بنده اعتراض کردم و مدارکی از قبیل رای کیفری ترک انفاق و توهین استشهاد محلی و... اسکن کردم بعد چند ماه برام پیام اومده رای مورد اعتراض پس از اصلاح تایید شد منظور از اصلاح چیه؟ شامل چه مواردی میشود

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اشتباهات سهو قلمی اصلاح و تایید شده است.

با سلام رای داده شده با فرستادن مدارک مثبته شما با اصلاح دوباره احتمالا بنفع شما صادر گردیده است

با سلام
اصلاح رای ارتباطی با تغییر محتوا و ماهیت رای ندارد.

باسلام رای صادرشده داری اشتباهات و نواقصی بوده است که اصلاح گردیده و دوباره تایید شده است.

درود بر شما، دامنه شمول را نمیتوان بدون بررسی مشخص نمود، لکن ابلاغ بدین معناست که رای بدوی بعد از اصلاح موارد موردنیاز، مجددا تایید شده است.

با درود رای پس از اصلاح جزئی تایید شده است

رای مورد اعتراض شما به نفع شوهرتان تایید شده است