آیا رسید های جعلی ایشان که خودشان نوشته اند و من امضا نکرده ام جرم کیفری دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۸۳ #37131318

واحد آپارتمانی پیش فروش کرده بودم که خریدار صرفا پنج میلیون موقع قرارداد به وکیل قانونی من پرداخت کرده و طبق قرار داد باید بقیه را بصورت مستمر پرداخت میکرده ولی پرداخت نکرده و من اعلام کرده ام که قرار داد شما فسخ است ولی تیشان برای گرفتن پولش نیامده و خودش در قرارداد رسید مالی نوشته و رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده و حکم غیابی گرفته مبنی بر تحویل آپارتمان و جریمه تاخیر تادیه, بنده بمحض اطلاع اعتراض کردم ولی در جلسه نیامد در دادگاه از من مدرکی دال بر فسخ خواستن که من نداشتم, وکیل بنده گفته و نوشته بود برای فسخ قرارداد نیازی به طرح دعوی در مراجع قانونی نیست, دادگاه بدون توجه به جعلی بودن رسید ها و اعلام فسخ حکم را تایید کرده بنده به تجدید نظر فرستادم و درخواست جلسه نمودم الان در جلسه چه خواهد شد آیا رسید های جعلی ایشان که خودشان نوشته اند و من امضا نکرده ام جرم کیفری دارد یا نه و اینکه حکم میشکند یا نه؟

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ادعای جعل را می بایست قبل از خاتمه اولین جلسه رسیدگی بدوی مطرح می نمودید و اکنون مرجع تجدیدنظر به آن ترتیب اثر نمی دهد. تنها چاره باقی مانده آن است که شکایت کیفری جعل بصورت جداگانه در دادسرا طرح نمایید و برابر ماده ۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی از دادگاه حقوقی، توقف رسیدگی تا زمان تعیین تکلیف شکایت جعل را بخواهید که به آن اناطه حقوقی نیز می گویند. سپس در صورت اثبات جعلیت اسناد و مدارک، از دادگاه حقوقی ادامه رسیدگی و رد دعوای طرف را تقاضا نمایید.

در صورت اثبات جرم جعل بوده می باشد صدور رای به نفع شما بستگی به مدارم و اسناد و دفاعیات شما دارد.

بله، در صورتیکه طبق مستندات و دلایل جعل در اسناد را در دعوای متقابل عنوان نمایید و درخواست ارجاع به کارشناس جهت تشخیص خط دهید و ادعای شما اثبات گردد، حکم بنفع شما خواهد بود و جرم کیفری میباشد و جریمه نقدی و حبس برای مجرم درپی خواهد داشت.
اما چنانچه در این پرونده نتوانید قضات تجدید نظر را متقاعد به این اتهام (جعل)نمایید. لازم است در دادسرا شکواییه کیفری در خصوص جعل تنظیم نمایید.

سلام
بله. اگر اثبات کنید که جعل شده است جرم است. و حبس دارد