با این کار زوجه من محکوم به ترک انفاق میشوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۷ #37104554

سلام.
زوجه ترک انفاق شکایت کرد و زوج به ۶ ماه حبس محکوم شد و هرچی زوج شماره حساب میخواد زوجه نمیده زمانی که زوج رفت دادگستری شماره حساب بگیره ندادن به ناچار آقا رفت اظهار نامه فرستاد و از زوجه شماره حساب خواست ولی بازم نداد حال سوالم اینکه زوج برای تعلیق حبس اعتراض کرد و این اظهار نامه را ضمیمه اعتراض کرد و زوج سابقه کیفری هم ندارد با این وضع حبس تعلیق میشه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت واریز نمودن مبلغ نفقه امکان تعلیق مجازات وجود دارد

با درود..
زوج می تواند به استناد اظهارنامه ارسالی و کارشکنی زوجه در ارائه شماره حساب، مبلغی به عنوان نفقه در وجه زوجه بحساب دادگستری واریز و فیش واریزی را ضمیمه پرونده مذکور نمـوده و مراتب را طی لایحـه اعتـراضیه خود به تصریح بیان نماید تا زمینه رسـیدگی و تعلیق حکم صادره در دادگاه تجدیدنظر فراهم گردد..

سلام
امکان تعلیق باواریزنفقه ودرخواست درمرحله تجدیدنظروجوددارد

درود
اگر خود زوجه در پرداخت نفقه مانع ایجاد می کند با اثبات این موضوع مجازات تعلیقی لغو نمی شود.

سلام اظهارنامه ارسالی موثر و قابل استناد است
البته اگر پرونده اجرایی تشکیل شده دادورز می‌تواند اقدام به ارائه حساب سپرده دادگستری نماید

بایدبه واحداجرای احکام مراجعه شود