چگونه میتوانم مانع ازدواج مجدد زوج شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۹ #37046629

همسرم درخواست ازدواج مجدد داده.
چه دفاعیه میتونم بکنم که نتونه رای دادگاه رو بگیره؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید تمکین کرده و از تمکین خارج نشوید

ازدواج دوم بدون رضایت همسر اول با توجه به بند ۱۲ شرایط مندرج در عقد نامه ها که مقرر داشته « ازدواج دوم بدون رضایت همسر اول یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود اجرای عدالت ننماید»: حق گرفتن طلاق را به زوجه می دهد. البته اگر زوج این بند را امضا نموده باشند؛ یعنی در نهایت اگر ایشان توانستند اجازه دادگاه مبنی بر ازدواج موقت را بگیرند شما چنین امکانی را خواهید داشت و اکنون می توانید این حق را به زوج یادآوری نمایید تا انشا الله از این خواسته خود منصرف گردند. البته در صورتی که حق وکالت نیز نداشته باشید ممکن است با طرح ادعای عسر و حرج حکم طلاق را دریافت نمایید.
ولی انشا الله به هیچ کدام از اینها منتهی نگردد و همسرتان منصرف گردند.

تنها راه این است که تمکین کنید و از ناشزه بودن در بیاید

سلام
ابتدا باید ببینید برای این درخواست چه دلایلی دارند
فرضا شما تمکین نمی کنید و ایشان حکم عدم تمکین شما را گرفته است، و شما کماکان تمکین نمی کنید، در اینصورت ایشان مجاز به چنین درخواستی می شود.
اگر چنین است باید در دادگاه حاضر شوید و بگویید که حاضر به تمکین هستید.