صحت اقرارنامه غیرمالی پدر در دفتر اسناد بدون شهادت فرزندان

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۹۲ #36940060

پدرم ۷۵ سال سن داشته و برادرم پدرم را به دفترخانه برده و اقرارنامه غیر مالی ازش می‌گیره، ولی شاهدین از ذینفعان یا همان برادر و خواهرها در اقرارنامه شاهد نبوده‌اند. آیا اقرارنامه صحیح است؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

مفاد اقرارنامه همواره صحیح است مگر اینکه متعرض این اقرارنامه ادله کافی برای بی اعتباری ان ارائه نماید

با سلام
اقرارنامه از لحاظ قانونی فاقد اشکال است.

سلام ،اقرارنامه به لحاظ قانونی صحیح است .

با درود ، تنظیم اقرار نامه محضری به شاهد نیاز ندارد، و اگر پدرت محجور نباشد سند مذکور نافذ است

در اقرارنامه ثبتی، نیازی به حضور شاهد نیست

با سلام . در اقرارنامه نیازی به حضور شاهد وجود ندارد مگر اینکه به اجبار باشد که در این صورت دفترخانه سند را تنظیم نمینمود

با سلام
بله اقرار نامه صحیح می باشد،ونیازی به حضور شاهدان اعضای خانواده نمی‌باشد.مگر اینکه پدر شما توسط برادرتان تهدید با اجبار وشاکی از این امر بوده باشند که می‌توانند درخواست ابطال اقرار نامه را دهند