چگونه میتوان از صحت و نداشتن مشکل در انتقال سند مطمئن شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #36926747

با سلام
تاریخ ۲۸ اسفند یک ملکی در تهران قرارداد بستیم مبایعه نوشتیم که بعد گرفتن کلی امضا و عدم آشنایی و نداشتن تجربه متوجه شدیم فروشنده وکالت از طرف مالک دارد (علی رغم اینکه قبلا گفته بودن ایشون خود مالک هستن. تاریخ ۶ فروردین باید طبق قرارداد بیشتر از ۷۰ درصد وجه را تسویه کنیم. تازه گفتن ۵ فروردین استعلام بگیریم که یکی از برگه های وکالت ناقص است در صورت کامل بودن و تماس با املاک وجه واریز شود. بعلت نداشتن اعتماد به املاک میخواهیم اوراق وکالت نامه ها رو جایی استعلام بگیریم که مشکلی از نظر انتقال سند نداشته باشد و اشتباه دوم ما این بود که مستاجر آنجا نشسته و خانه را تحویل میدهند تا ۶ فروردین نه سند نه قرارداد هولوگرامی ( بعلت بسته بودن سیستم کامپیوتری ) جهت داشتن کد رهگیری وجود ندارد.‌ چگونه میتوان از صحت و نداشتن مشکل در انتقال سند مطمئن شد؟ و ضرر و زیان روزی ۲۰۰ تومن و ۲۰ درصد کل مبلغ معامله در صورت رعایت نکردن مواد قرارداد ذکر شده و ما قصد کنسل کردن نداریم فقط نمیخوایم وجه ۶ فروردین رو واریز کنیم و کامل پول رو ۱۶ فروردین حاصریم بدهیم و بریم محضر سند بنام شود و خانه را تحویل بگیریم. لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما برای اطمینان از صحت وکالتنامه به همان دفترخانه ای که وکالت نامه را تنظیم نموده است مراجعه کنید یا اگر با یک دفترخانه آشنایی دارید ایشان می توانند به طور سیستمی معتبر بودن یا نبودن وکالتنامه را بررسی نمایند و راجع به سایر موارد باید طبق قرارداد عمل شود
مراقب باشید در قرارداد برای پاس نشدن چک شما شرطی که برای شما مسئولیت سنگین ایجاد نماید نگذاشته باشند.

باتوجه اینکه توافق شده مبلغ روز ششم فرودین واریز شود و شرط شده در صورت عدم پرداخت باید خسارت بدهید چاره ای ندارید که طبق توافق عمل کنید .
در خصوص وکالت نامه می توانید به دفترخانه ای وکالت نامه تنظیم شده است مراجعه کنید .
ولی با این اوصاف با توجه که بدترین زمان را برای خرید انتخاب کرده اید چاره ای ندارید فعلا با اعتمادی که به طرف مقابل کرده اید پیش بروید تا بعد