آیا حالا که مشخصات سجلی مامانم اشتباهه مامانم وظیفه ای داره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۷ #36900968

همسر برادرم مهریه اشو به طرفیت وراث که مادرم و دو برادر زاده صغیرم هستن به اجرا گذاشته و تنها دارایی برادرم که یه ماشین هست رو توقیف کرده.
ابلاغیه ای که واسه مامانم اومده همه مشخصاتش اشتباهه و توی سامانه ثنا قابل دیدن نیست.
مامانم به سبب کسالت اولین و آخرین جلسه دادگاه رو حاضر نشد. حالا تصمیم نهایی صادر شده و ما نمی دونیم چیه!
با این اوصاف رای دادگاه چی می تونه باشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
میتوانید از شعبه رسیدگی کننده حضوری رای را دریافت کنید
احتمالا رای به ضرر شما صادر شود
درصورتی که برادرتان اموالی داشته باشد توقیف میشود

در صورتی که از طریق سامانه ثنا نمی توانید مشاهده کنید با مراجعه به شعبه موضوع را پیگیری کنید

با درود رای قابل حدس و گمان نیست، لیکن در ثنا به شما ابلاغ و پیامک نیز می‌شود، اگر به نتیجه نرسیدید به شعبه مورد نظر مراجعه کنید

با سلام و ادب
به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.اخیرا این مشکل برای بسیاری از دوستان اتفاق افتاده و سامانه ثنا مشکل فنی داره.

با سلام باتوجه به اینکه موضوع مطالبه مهریه بوده است حکم محکومیت صادر شده است و در صورت وجود ماترک از برادرتان مهریه قابل وصول است.

اگر با برگ ثنا نمی توانید حکم را مشاهده کنید به شعبه مراجعه و رونوشت درخواست کنید

حتما محکومیت به پرداخت مهریه درصورت وجودترکه برادرتان می باشدولی میتوانیدبه شعبه مراجعه نمایید