اگه مثلا بخواد دینش رو پرداخت و حساب رو از مسدودیت خارج کنه باید به دفترخانه مراجعه کنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۰ #36816153

با سلام
خانم، از طریق ثبت اسناد مهریه رو اجرا گذاشته. مالی از همسر معرفی و حساب ایشون مسدود و متعاقبا برگه لازم الاجرا صادر شده.
حال زوجه باید چه اقدامی انجام بده؟
تکلیف زوج چیه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اجرای ثبت مراجعه فرمائید

به اداره اجرای ثبت مراجعه و درخواست تسویه حساب مطرح نماید

موضوع را از طریق اجرای ثبت پیگیری کنید.

درود فراوان
زوج میتواند با پرداخت دین در واحد اجرای اداره ثبت اقدام به رفع توقیف مال نماید .

بادرودوسلام امکان مراجعه به اجرای ثبت می باشد.

"با سلام"
از طریق جایی که درخواست توقیف داده اید در خصوص تعیین تکلیف مطالبه خود اقدم نمایید

سلام چنانچه مال معرفی شده از مستثنیات دین نباشد امکان فروش ان از طریق مزایده وجود دارد
زوج می تواند با پرداخت مهریه مانع مزایده شود