برای اون مبالغی که کازت ب کارت کردم و بخشی از چک هارو دادم چه کار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۱ #36811202

در سال ۹۵ از کسی جنس خریدم و چهار فقره چک دادم. که بخشی از مبلغ چک هارو بصورت کارت به کارت واریز کردم. و برای مابقی طلب سه فقره چک جدید برای سال ۹۷ دادم ولی چک های قبلی رو نداد و گفت اینها بعد از وصول چک های جدید پس میدهم. متاسفانه نتوانستم چک های جدید رو هم پاس کنم و الان همه چک هارو هم به اجرا گذاشته. حتی چک هایی که بخشی از مبالغش رو کارت ب کارت کرده بودم. متاسفانه حکم تجدید نظر و اجراییه به نفع او صادر و بنده محکوم شدم.

حال سوال من اینه برای اون مبالغی که کازت ب کارت کردم و بخشی از چک هارو دادم چه کار کنم؟
نتیجه ای دارد؟
خیانت در امانت میشود یا بحث حقوقی هست؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

دعوای خیانت در امانت مستلزم اثبات امانی بودن چک می باشد و به ظنر امکان چنین تقاضایی را ندارید و شما باید با استناد به فیش واریزی و ادله موجود و همچنین تقاضای ارجاع امر به کارشناس حسابرسی، اثبات نمایید که طلب این فرد از شما چقدر بوده و متعاقبا چقدر از آن طلب را پرداخت کرده اید و چقدر باقی مانده است

سلام
میتوانیدعلیه ایشان شکایتی مبنی بر خیانت در امانت مطرح نمایید.

سلام، واریز کردن وجه به حساب دیگران در قانون اصل بر مدیونی است و چون چک‌ها در نزد طرف است لذا به همین سبب به منزله بدهکار بودن شما هست ولی طی دادخواست میتوانید مطالبه استراد تعداد چکهایی که وجوه آنها را از طریق کارت به کارت واریز کرده ای مستند به گواه و اتیان به سوگند از دادگاه حقوقی مطالبه کنی اگر موفق شدی میتونی شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنی قبل آن نمی‌توانید اثبات کنید