خرید آپارتمان با سند وکالتی از پدر صغیر، عدم همکاری، درخواست پول

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰ #36765751

من یک آپارتمان خریدم و پدر به جای فرزند صغیر سند وکالت را امضا کرده است و به خاطر داشتن وام بانکی سند قطعی به تاخیر افتاد ولی الان که فرزند به سن رشد رسیده برای سند همکاری نمی‌کند و درخواست پول دارد، آیا کار وی قانونی است و من چکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط مگر مصلحت و غبطه طفل رعایت نشده باشد و بیم مفسده باشد قابل عدول و ابطال است

پدر در زمان انتقال ولی قهری بوده و اختیار کامل داشته بنابراین فرزند مکلف به تبعیت از تمام شرایط قرارداد در زمان انعقاد است.

سلام خیر کار ایشان قانونی نمی باشد و چنین ادعایی پذیرفته نیست.

با سلام
خیر چنین ادعایی از جانب وی مسموع نخواهد بود.

با سلام
ایشان‌نمیتواندچنین ادعایی داشته باشد.

بادرود
خیر باید سند تنظیم نماید