دستگاهی که خرید کرده ام، در منزل خلاف گفته فروشنده برایم مشخص شد، چه کاری باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #36739952

با سلام
بنده یک هفته پیش یک دستگاه ال ای دی مدل۲۰۱۷ مونتاژ مصر خریدم، فروشنده با نصب فلش و اجرای فایل تصویری دستگاه را چک کرد و مشکلی نبود و تاکید کرد مدل کره ای اصل می باشد ولی در منزل با خواندن برچسب و فهمیدن اینکه مدل مصری هست بدون روشن کردن دستگاه مجددا دستگاه را برگشت دادم، تو تست مجدد در فروشگاه با زدن دکمه پاور چراغ قرمز پایین دستگاه روشن شد اما با زدن دکمه کنترل با دو سه تا چشمک دوباره دستگاه خاموش شد و فروشنده هم مسئولیت قبول نمی کند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از طرق صنف مربوطه از ایشان شکایت نمایید

سلام

جهت شکایت با ارائه فاکتور و رسید پرداخت وجه به اتحادیه صنف موبایل مراجعه کنید آنها با پذیرش شکایت موضوع را بررسی می کنند.

سلام
چنانچه کره ای بودن محصول را شرط کرده بودید و در واقع به فروشنده اعلام کردید که باید دستگاه کره ای باشد، در این صورت می توانید مال را مسترد نمایید و در صورت عدم پذیرش موضوع از طرف فروشنده، از طریق اتحادیه مربوزطه اقدام نمایید