آیا میتواند منجر بر قصاص شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۵ #36721592

با توجه به قاعده لا ضرر و لا ضرار، ایا اگر عملیات روانی بر علیه شخصی صورت بگیرد و اتفاقا منجر به مرگ وی شود میتواند دلیل بر قصاص شود؟

مشاوره حقوقی قتل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع قصاص وا دله اثباتی بسیا ر مهم واز جرایم پیچیده کیفری است لذا سوال شما مبهم است موفق باشید

رابطه علیت اثبات باید بشه و کار سختی پیش رو دارید.

سوال شما دقیق نیست و قاعده لاضرر هرجایی استفاده نمیشود

با سلام ، در صورتی که عملیات روانی مسبب اصلی مرگ باشد یا شرایط مقتول خاص بوده و برای وی قابل تحمل نبوده است ، می تواند منجر به قتل عمد و قصاص گردد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

درود بر شما، این سوال بسیار مبهم است، خصوصا در مورد مساله ی قصاص، لذا بایستی موضوع از تمام جهات بررسی شود تا به نتیجه رسید

سئوال خود را گوتاه و مفید بیان نمایید طرح چنین سئوالی وپاسخ به آن موجب گمراهی شما می شود

درود
سوال شما مبهم است و بررسی جوانب را نیاز دارد.