مرد منزل را ترک کند در صورتیکه نفقه را بپردازد، زن میتواند از وی شکایت نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۹ #36688130

با سلام. ایا اگر به علت اختلاف شدید و حتی بعضا زد و خورد، مرد منزل را ترک کند در صورتیکه نفقه را بپردازد، زن میتواند از وی شکایت نماید. دوم اینکه اگر ترک منزل همراه با درخواست طلاق مرد باشد تفاوتی در موضوع میکند؟ با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوج در هر زمان میتواند دادخواست طلاق دهد
نفقه ساقط نمیگردد مگر زوجه تمکین ننماید
غیبت بیش از حد زوج،از شرایط ۱۲ گانه محسوب میگردد و زوجه میتواند دادخواست طلاق دهد

سلام
اگرزوج به مدت ۶ماه متوالی یا۹ماه متناوب منزل راترک کندازمواردعسروحرج می باشد وزوجه میتواند تقاضای طلاق کند ولی درصورتی که دراین مدت نفقه راپرداخت کندوصف کیفری ندارد

زوج هر زمان اراده کند می تواند درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش از طریق دادگاه خانواده مطرح بنماید ولی باید ترتیب پرداخت حقوق مالی زوجه مشخص شود.

در صورت پرداخت نفقه شکایت کیفری متصور نیست، طلاق از ناحیه مرد تاثیری در موضوع ندارد.