آیا می توانم جهت ثبت گفتگو با اعضاء خانواده در خصوص مسائل مهم از وکیل و یا مشاور حقوقی استفاده نمایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۴ #36626640

کدامیک توصیه می شود؟ لازم به ذکر است جنبه ی دعوی ندارد و صرفا ابلاغ و دریافت نظریات در خصوص امور مالی و امثالهم می باشد. دلیل این کار این است که امکان گفتگوی مسالمت آمیز با آن اعضاء خانواده میسر نیست.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود مطمنا می توانید.

بله قطعا میتوانید از وکیل یا مشاوره راهنمایی بگیرید

درود
اگر وکیلی قبول نماید می تواند با خانواده شما در دفترش صحبت کند.

جهت انجام صحبت های خصوصی حضور شخص ثالث که در این مورد مشاور حقوقی یا وکیل میباشد باید با اجازه و رضایت تمامی افراد حاضر در جلسه خانوادگیتان باشد و خو شخصا نمیتوانید که وکیلی را به خانه ببرید و صحبتهای خصوصیتان را بدون اجازه دیگر حاضرین شروع نمایید البته انها میتوانند در موردی که ثالثی با شما حاضر است جوابی ندهند و سکوت کنند مگر اینکه جمع رضایت به این مورد داشته باشد

با سلام و ادب
قطعا می تونین.و تصمیم خوبی گرفتین.

سلام وارادت
بله میتوانید از این خدمات بهره ببرید .

با سلام موضوع شما باید مشخص باشد تا بتوانید از مشاوران استفاده ببرید .