با توجه به اینکه نظریه کارشناس در پرونده می باشد؛ آیا می تواند به این عنوان حکم دادگاه بدوی را نقض کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۶۹ #36583605

سلام خسته نباشید
در دادگاه بدوی قاضی درخواست منزل مستقل در شان زوجه نمود که بنده طبقه پایین خانه پدری که کاملا مستقل می باشد را معرفی کردم و بعد از بازدید کارشناس منتخب دادگاه در حضور زوجه تایید شد و زوجه محکوم به الزام به تمکین شد
حال پرونده در مرحله تجدید نظر میباشد و قاضی عنوان میکند که باید منزل مستقل بگیری و خانه پدری نمی شود و تا الان هیچ گونه ابلاغی به بنده در ضمینه گرفتن منزل مستقل نشده است.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تهیه منزل مستقل باید به موجب درخواست و تقاضای زوجه باشد و دادگاه حق ندارد راسا و بدون تقاضای زوجه شما را ملزم به تهیه مسکن کند ضمن اینکه طبقه پایین هم منزل مستقل محسوب می شود و ایراد و اشکالی در آن نیست

با سلام
بله دادگاه تجدید نظر میتواند حکم دادگاه بدوی را نقض و حکم صادر کند