زن صیغه ای می تواند این اموالی که مرد به عنوان مهریه به همسر دائم خود داده را توقیف کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۱ #36574052

با عرض سلام و خسته نباشید
مردی دو زن گرفته که زن اول عقد دائم می باشد و زن دوم موقت هر دو دارای مهریه می باشند و زن موقت مهریه خود را که شصت سکه است اجرا گذاشته و مرد به دادگاه احضار شده و با این احضاریه زن دائم متوجه این ازدواج شده و حالا از مرد مهریه اش که ۳۰۰سکه می باشد را درخواست کرده و مرد هم به عنوان مهریه بخشی از اموال خود را به صورت قولنامه ای به همسرش داده تا زندگیش حفظ شود و همسرش طلاق نخواهد و همسر صیغه ای تامین خواسته هم داده

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،هر کدام زودتر اقدام کند اولویت دارد.

هر کدام از زوجین که زودتر توقیف اموال را انجام داده است مقدم بر دیگری است

درود
هر کدام زودتر مال توقیف کرده اید حق تقدم دارید

همسراول دراولویت مهریه می باشد به جهت تقدم اجرا

بله خانم با تامین خواسته میتواند اموال شوهر را توقیف کند

در توقیف اموال هر کس زودتر اقدام به توقیف نماید در اولویت قرار دارد

درود بر شما، چنانچه اموال از مستثنیات نباشد، با صدور تامین خواسته، می‌توانند اقدام به توقیف آنها نمایند.