دیدم به شخص ثالثی با قیمت و مدت بیشتر اجاره داده شده؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۹ #36539026

سلام
من یه مغازه اجاره کردم هم پول پیش دادم هم چک تخلیه هم اینکه اجاره نامه دارم که طرفین امضا کردم موعد تحویل ملک رفتم تحویل بگیرم دیدم به شخص ثالثی با قیمت و مدت بیشتر اجاره داده شده و املاک و صاحب ملک از تحویل ملک خودداری میکنن شکایت کنم حکم یا پرونده های از این مورد بوده اخرش چیه
ممنون اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی کیفری مبنی بر واگذاری مورد اجاره به غیر را مطرح نمایید.

با سلام
بر علیه شخص ،اقامه دعوی کیفری مبنی بر واگذار مورد اجاره به غیر را مطرح نمایید و تمامی مدارک و شواهد خود را ضمیمه نمایید یا دادخواست حقوقی الزام به ایفای تعهدات بر علیه موجر اقدام نمایید

با سلام در صورتی که بعد از شما اجاره داده باشند قطعا محکوم خواهند شد. می توانید دادخواست لازم را تنظیم و اقامه دعوی نمایید.