در صورت عدم حضور شهود در دادگاه،با اینکه احضاریه برایشان رفته،دادگاه چه تصمیمی خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۷۳۶ #36486544

باسلام و خسته نباشید
اگر در پرونده ی حقوقی شهود به دادگاه احضار شوند و شهود نروند چه اتفاقی می افتد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شهود مسولیتی در جهت اینکه برای شهادت در دادگاه حاضر شوند ندارد و در صورت استنکاف از عداد دلایلی که طرفین به آن استناد کرده اند خارج می شوند

شهادت شهود از اعداد دلایل خارج میگردد .

دادگاه با توجه به مستندات دیگر و بررسی آنها اتخاذ تصمیم خواهد کرد.اما اگر تنها مستند دعوی باسد قرار رد صادر خواهد شد.

سلام دادگاه فقط به ادله دیگر توجه می کند و مستند به دیگر دلایل اتخاذ تصمیم می نماید .

اگر تنها مستند مدعی، شاهد باشد ،قرار رد دعوی صادر می شود

در این صورت شهادت شهود از عداد دلایل استناد کننده به آن به ضررش خارج میشود و دادگاه با توجه به اطلاعات و مستندات موجود در پرونده اتخاذ تصمیم قضایی خواهد کرد.