معنی اینکه میگویند انتقال سرقفلی به شرکا و یا وراث نیاز به اذن مالک ندارد و مالک سرففلی هستند؛ چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #36388384

سلام.اگر برای تنظیم سند سرقفلی(اجاره نامه)بین شرکا و یا بین وراث(بدون حق انتقال بغیر و تابع قانون ۱۳۵۶) نیاز به مالک در محضر باشد پس معنی اینکه میگویند انتقال سرقفلی به شرکا و یا وراث نیاز به اذن مالک ندارد وانها مالک سرففلی محسوب میشوند چیست؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
سوال قبلا پاسخ داده شده است.

تنظیم اجاره نامه بین وراث با انتقال به شرکا وشرکا فرق اساسی وجود دارد
چون اجاره دادن به سایر وراث وشرکا میشه اجاره ولی با انتقال ملک به اینها نیازمند اذن مالک است