مبلغ خونه ش رو هم چنان بالا گفته که کسی نمیگیره، آیا دادگاه حق رو به من خواهد داد یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۶ #36320126

سلام وقت بخیر

قرارداد منزل من در ۲۰ مرداد ماه به پایان رسیده ، از اون تاریخ تا حالا صاحبخانه به بهانه ی نداشتن پول و اینکه باید خانه رو به کسی اجاره بده تا پول من را بده رهن من رو پیش خودش نگه داشته ، مبلغ خونه ش رو هم چنان بالا گفته که کسی نمیگیره ، ضمنان از ان تاریخ به بعد من کرایه نریختم و تازه میخوام برم شکایت کنم ایا دادگاه حق رو به من خواهد داد یا خیر؟ و اگر بله چقدر زمان می بره

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع بستگی به مفاد قرارداد انعقادی شما دارد در صورتی که این امر در قرارداد پیش بینی شده باشد قطعا به نفع شما رای صادر میشود

سلام
در قراردادهای اجاره این بند هست که اگر مالک وجه الودیعه را نداشته باشد که بدهد مستاجر می تواند تا یک سال با نصف کرایه قبلی در ملک بماند بهتر است اظهارنامه ای برای مالک بفرستید که بعدا نگوید مستاجر خود ملک را تخلیه نمی کرد.