چطور در کمترین زمان میتوانم از طریق شکایت چکهایم را از فروشنده دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۰ #36281552

با سلام و عرض ارادت.
در شهریور ماه ۹۹ از یک فروشگاه فرش، سه تخته فرش خرید نمودم که نصف مبلغ آنرا نقد و مابقی آنرا اقساط و در ۴ فقره چک به فروشنده دادم و فاکتور صادر کرد. فروشنده وعده داد که فرشها را یک هفته ای تحویل میدهد.
بعد از دو ماه فروشنده نتوانست فرشها را تحویل دهد و با زحمت و دردسر فراوان توانستم پولم را در آبانماه طی دو فقره واریزی به حسابم از طریق فروشنده، دریافت نمایم و همچنین چک چهارم را نیز پس گرفتم. فروشنده میگفت چکهای دیگر را خرج نموده ام و باید آنها را جمع کنم. خلاصه اینکه چک اول و دوم بنده برگشت خورده است و کسی که چکها را برگشت زده با بنده تماس گرفت و گفت سه فقره چک شما نزد بنده است و فروشنده پول مرا نمیدهد تا چکها را پس بدهم. با فروشنده تماس گرفتم و موضوع را مطرح نمودم و دائم در حال وقت تلف کردن است و دروغ میگوید و مشکل را حل نمیکند.
تشکر فراوان از مشاوران و وکلای محترم

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید دادخواست استرداد لاشه چک ها را علیه فروشنده تقدیم دادگاه نمایید

درود بر شما، در این خصوص شما با توجه به عدم بدهی به فروشنده میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک علیه ایشان تنظیم نمایید، یا وجه چک را پرداخت و برای مطالبه ی آن به فروشنده رجوع کنید.

سلام
در صورتیکه صحبت کردن با ایشان بیفایده است
دادخواست الزام به استرداد لاشه چک بدهید

سلام.شما باید وجه را پرداخت کنید.

اگر دارنده علیه شما اقدام قضایی ننموده بهتر است در بدو امر دادخواست استرداد لاشه ی چک تقدیم نمایید

با امعان نظر به اینکه واگذاری چک، ایرادات شما را در مقابل دارنده قابل پذیرش نیست
شما موظف به پرداخت وجه چک می باشید و جهت دریافت وجه به فروشنده مراجعه کنید

درود
دادخواست الزام به استرداد لاشه چک بدهید.