تا متوجه شدم طرف هکر بوده دلار های مجازی رو تو اکانتم قفل کردم براش انتقال ندادم و همه چیز تو اکانتم مونده، چه مجازاتی برایم صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #36272449

با سلام و عرض خسته نباشید.
توی تلگرام فردی به بنده پیام داد که براش با اکانت خودم دلار مجازی بخرم. به من شماره کارت و رمز دوم هایی که هک کرده بود میداد میگفت چی بخرم چیکار کنم ( نمیدونستم کارت های هک شده اند ). چون با اکانت خودم بود سایتی که ازش خرید کردم به شمارم زنگ زد
(مشکوک شده بودن که خرید و پول مشکل داره ) . من تا به اون هکر تو تلگرام گفتم سایت زنگ زده چتاش رو پاک کرد به صورت دو طرفه و دیلیت اکانت کرد. بعد از اون من تمام جریان رو با سایت در میون گذاشتم (۴۰ دقیقه مکالمه داشتم و حدود ده تا اس ام اس). از هکر فقط یک شماره تلفن و ایمیل داریم که واقعی هست ( نمیدونیم به نام خودشه یا نه ولی تو سایت احراز هویت پیامکی که خواستن شمارشو گرفتم وارد کردم ) . حکم بنده تو دادگاه چیه؟ در ضمن تا فهمیدم طرف هکر بوده دلار های مجازی رو تو اکانتم قفل کردم براش انتقال ندادم و همه چیز تو اکانتم مونده.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه با اطلاع از اقدامات غیرقانونی هکر با ایشان همکاری نموده باشید در صورت طرح شکایت به مجازات مقرر قانونی محکوم خواهید شد که البته همکاری شما در راستای احراز واقعیت که کمک به کشف جرم نموده است در تخفیف مجازات موثر خواهد بود

جهل به قانون رافع مسئولیت نیست واینکه شما برای شخصی بدون آشنایی اقدام به خرید مجازی نمودید درصورت شکایت چنانچه احراز گردد سوءنیت نداشتید وموجب ضرر وزیان نشده باشید قاضی میتواند جریمه کند ولی سوال این است که شما در ازای چه چیزی این کار را انجام دادید؟؟ دوم اینکه آیا تابه حال فکر نکردید که چرا طرف مقابل خودش اقدام به خرید نمی کرده ؟؟