چرا اجرای حکم خلع ید غاصبانه به دلیل شرایط کرونا توسط واحد اجرای احکام انجام نمی شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۷۰ #36251782

رای دادگاه تجدیدنظر مبنی بر خلع ید علیه متصرف ملک شخصی اینجانب صادر گردیده. از آنجا که بخشنامه اخیر قوه قضائیه مورخ ۹۹/۱/۲۰ به‎ منظور پیشگیری از شیوع کرونا اشعار می دارد: "رسیدگی به پرونده‌ها و اجرای احکام با موضوعات غیر ضروری مانند تخلیه به زمان پس از شرایط اضطراری موکول شود."
متاسفانه در تاریخ ۹۹/۸/۱۸ به اجرای احکام مراجعه کرده که شعبه اجرا گفت امکان اجرای حکم خلع ید در شرایط کنونی نمی باشد!!!!! آیا خلع ید مشمول "موضوعات غیر ضروری" می باشد؟ آیا منظور از "تخلیه" در مصوبه مشمول اجرای خلع ید غاصبانه می شود؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر مصوبه اجرایی در مورد کرونا فقط در مورد اماکن مسکونی استیجاری میباشد،شما میتوانید به رئیس اجرای احکام شعبه مورد نظر مراجعه و این موضوع را پیگیری نمایید

شاید نظر شخصی قاضی اجرای احکام بوده است.بهتر است جهت پیگیری به ریاست مجتمع مراجعه کنید، بعید است چنین دستور العملی در خصوص عدم اجرای حکم خلع ید صادر شده باشد

موضوع خلع ید غاصبانه ارتباطی به مصوبه ستاد ملی کرونا ندارد بلکه مصوبه مزبور در خصوص شرایط تخلیه اجاره می باشد

سلام
مصوبه مذکور در مورد املاک مسکونی اجاره ای می باشد، نه سایر موارد مثل خلع ید غاصبانه، به نظر حکم باید اجرا شود.

خلع ید غاصبانه از ملک مورد تصرف از موارد ضروری نمی باشد

با درود
قاعدتا شامل موضوع شما نمی‌گردد، حکم باید اجرا شود.

درود
خلع ید اگر غاصبانه ملک تصرف شده از موارد غیر ضروری نیست.