میتوانم دادخواست حقوقی نفقه یک سال گذشته را با وجود حکم نشوز انجام بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۰ #36247495

سلام من یک ساله حکم نشوز برام صادر شده یک سال و نیم با همسرم زندگی کردم نفقه نگرفتم الان میتوانم دادخواست حقوقی نفقه یک سال گذشته را با وجود حکم نشوز انجام بدهم و نفقه یک سال و نیم چقدر است

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما صرفا می‌توانیدنفقه ایامی که حکم نشوز صادر نگردیده طبق نظر کارشناس دریافت نمایید

با درود میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد

میزان نفقه بر عهده کارشناس رسمی نفقه خواهد بود میتوانید نفقه ایامی که نشوز صادر نشده است را در صورتی که دریافت نکرده باشید از زوج مطالبه کنید.

در صورتی که در ایام مذکور ناشزه نباشید با نظر کارشناس تعیین خواهد شد.

سلام از تاریخی که نشوز شما مورد حکم قرار گرفته نمی توانید مطالبه نفقه کنید اما دوران قبل از نشوز را می توانید مطالبه کنید

با سلام
تعیین میزان نفقه بر عهده کارشناس رسمی نفقه خواهد بود که از سوی دادگاه به ایشان ارجاع خواهد شد

با سلام. صرفا میتوانید نفقه ایامی که نشوز صادر نشده است را در صورتی که دریافت نکرده باشید از زوج مطالبه کنید.