بدلیل حاضر نشدن شاهد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۲ #36246618

سلام وقت بخیر
من از سه نفر شاکی شدم و دو شاهد دارم و بخاطر تهدید های پی در پی متهمین، شاهد هام راضی نمی‌شدند در کلانتری شهادت بدهند بعد از مدت ها پا فشاری حاضر شدند و شهادت دادن.اما حالا که وقت شهادت دادنشان در دادگاه شده دوباره می‌ترسند و قبول نمی‌کنند به دادگاه بیایند و سامانه ثنا هم ندارند اگه میشه لطفا راهنماییم کنید که چجوری میتونم اقدام کنم چون اصلا خودشون رو بهم نشون نمیدهند و من هم آسیب جدی دیدم از ناحیه پا خیلی ممنونم از همتون.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهود اجباری به شهادت ندارند ولی باید طبق مقررات جدید ثنا را ثبت کرده باشند.

با سلام
شهود الزامی به ادای شهادت در مرجع قضایی ندارند ولی اگر شهودی تعرفه می نمایید باید در سامانه ثنا ثبت نام نمایند

سلام
باید دارای ثبت ثنا باشند. شهود الزامی به ادای شهادت ندارند

باسلام
از دادگاه بخوایید شاهدتون و احضار کنند
ثبت ثنا باید داشته باشن

شهود که اجباری به دادن شهادت ندارند ولی جدیدا باید درسامانه ثبت کنن

با سلام و احترام
شهود الزاما باید دارای ثبت ثنا باشند. شهود الزامی به ادای شهادت ندارند و حتی اگر در دادگاه حاضر شوند می‌توانند سکوت کنند