رفع توقیف خودرو با وجود فروشنده ای که پول زور میخواهد؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #36200622

وانتی در بیرجند خریدم که صاحب آن در کرمان هست و در مدت زمان کوتاهی هفت دست گشته. صاحب پلاک توقیف خودرو رو گرفته الان ماشین پارکنیگه هست تماس گرفتم با صاحب پلاک میگه ۳.۵ میلیون بده تا از توقیفی در بیارم و پلاک بزنم درصورتی که برای ادعاش مدرکی نداره و میخواهد پول زور بگیرد. و مدارک ماشین دست خودم هست.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی خودرو را به طرفیت فروشنده ، مالک اصلی و تمامی نفراتی که در این بین وجود داشته اند مطرح کرده و با اثبات تعاقب ایادی حکم قضایی دریافت نمایید .

با سلام..
شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو بنام فروشنده و ید ماقبل خود و صاحب سند و پلاک خودرو از طریق دفاتر خدمات قضایی، در شورای حل اختلاف مطرح نمائید که پس از رسیدکی و صدور رای و قطعی شدن حکم، اقدام به رفع توقیف خودرو از پارگینک بنمائید..
موفق باشید..

با سلام برای موفقیت در این پرونده شما باید علیه تمام افرادی که خودرو سابقا دست آنها بوده به علاوه کسی که سند به نام اوست اقامه دعوی کنید و بعد از قطعیت رای سند را به نام خود منتقل و ماشین را از توقیف خارج کنید.