درصورت ادعای واهی همسرم به اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و عدم حضور بنده در دادگاه، چه حکمی صادر می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۹ #36125694

سلام
همسر بنده ۱۱۴ عدد سکه که مهریه بوده را درخواست کرده است ودر خصوص هزینه دادرسی، اعسار زده است. در صورتی که مالک یک باب آپارتمان و یک عدد خودرو به ارزش ۱۳۰ میلیون می باشد وچیزهای دیگر که بنده اطلاع ندارم.
ضمنا خانم بنده قبلا ازدواج ناموفق داشته ویک بار مهریه خود را دریافت کرده است. چند روز پیش دادگاه بنده بود در خصوص اعسار ایشان از پرداخت هزینه دادرسی و بنده نتوانستم حضور پیدا کنم ولی هیچ حکمی از دادگاه دریافت نکرده ام.
چه اتفاقی افتاده؟ آیا دادگاه بدون تحقیق، اعسار ایشان را پذیرفته است؟ آیا بعد از حکم صادره با توجه به اینکه بنده در دادگاه حضور پیدا نکردم می توانم اعتراض کنم؟ باید کجا برم واعتراض کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعسار نیازمند حضور شاهد و استشهاد محلی می باشد ....

با سلام
جلسه ی اعسار حضوری است و در صورت عدم حضور شما رای غیابی صادر نمی گردد که بتوانید اعتراض کنید،
و ممکن است همسرتان با همراه داشتن دو شاهد اعسار خود را ثابت کرده باشند