علاوه بر رد مال من میتونم رضایت ندم و تمام خرج هایی که کردم ازشون بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۵ #36069973

سلام و عرض ادب من از دست دو نفر شاکی شدم به علت کلاه برداری و تمام مراحل اعم از دادگاه و پلیس فتا رفتم و تمام استعلام ها رو گرفتم و مشخص شده شماره کارتی که دادن برای پول به نام خانومی بوده و ایشون پول رو برای نفر سومی که پلیس فتا حساب ایشون هم در اورد و شماره تماس و خونه ایشون رو سوالم اینه الان اینا علاوه بر رد مال من میتونم رضایت ندم و تمام خرج هایی که کردم ازشون بگیرم یا نه؟ و تمام مدارک من فقط اسکرین شات ها و مکالماتی بوده که در تلگرام موجوده و کارت به کارتی که به اون خانوم کردم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتونی با تقدیم دادخواست کلیه ضرر وزیان خود را مطالبه کنی مضافا اینکه چنانچه ختم رسیدگی صادر نشده به همان شعبه بده

بله برای گرفتن خسارات های وارده و هزینه های دادرسی میتوانید دادخواست مطالبه ی خسارت دهید

با سلام..
می توانید جهت دریافت کلیه هزینه ها و ضرر و زیان و خسارات وارده را مطالبه نمائید..
عنداللزوم دادخواست مطالبه خسارات وارده در اینخصوص در دادگاه مطرح نمائید..
موفق باشید..

بلی. برای دادن رضایت می توانید کلیه مخارج را از متهم مطالبه کنید.کسب رضایت از شما برای متهم جهت گرفتن تخفیف در مجازات حبس، بسیار اهمیت دارد.

بله می توانید دادخواست مطالبه ضرر وزیان را تقدیم دادگاه نمایید

سلام. دادن رضایت یا ندادن اون حق شماست و طبق صلاحدید خود عمل نمایید. در صورتی که ختم دادرسی اعلام نشده میتوندید مدارک و مستندات مربوط به ضرر و زیان رو به انضمام دادخواست جبران ضرر و زیان به شعبه تقدیم کنید