اخذ گواهی عدم حضور در صورت بازنشستگی سردفتر چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #36039634

سلام
ملک کلنگی خریداری کرده ام که فروشنده به طرق مختلف در پی بر هم زدن معامله بوده و حالا یک هفته مانده به موعد سند،که بنده با توجه به درخواست استعلام نکردن و به نام نکردن و تحویل ندادن فروشنده(موعد انتقال سند و تحویل همزمان در روز محضر بوده) به فکر گرفتن عدم حضور بودم ، سردفتر طی تماسی به بنده اطلاع داده که بازنشسته شده و کفیل هم هنوز مشخص نگردیده و تا مدتی قادر به تنظیم سند و دادن عدم حضور نیست و پیشنهاد تغییر دفتر خانه به وسیله گرفتن متمم مبایعه نامه کرده است.فروشنده هم راضی به گرفتن متمم با همان شرایط قبل به اضافه چند روز مهلت بیشتر نیست و می خواهد کل قرارداد را به دلخواه طی متمم عوض کند تازه اگر به متمم رضایت دهد.
با این شرایط چطور می توانم عدم حضور بگیرم تا جریمه و خسارت دیرکرد(وجه التزام) روزانه رو از روز موعد سند دریافت کنم؟
می خواهم خسارت روزانه ام رو از فروشنده بتونم بگیرم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم معرفی کفیل دفترخانه سردفتر مکلف به انجام وظایف سابق است و معمول نیست سردفتر چنین تماسی را با اشخاص بگیرد و این امر تخلف است قبل از حلول وقت و فوت وقت به کانون سردفتران مراجعه و واقعیت را جویا شده و کسب تکلیف کنید.