اموال پدرش رو میشه توقیف کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۹ #35987416

سلام وقت بخیر بنده چکی رو برگشت زدم برای تآمین خواسته و معرفی اموال میتونم ورثه پدر ایشون که در قید حیات هستند رو که به من بدهکار هستن معرفی کنم یعنی ارثی که قرار از پدر به بدهکار بنده برسه اونو میتونم معرفی کنم؟یا بدلیل در قید حیات بودن پدرش نمیتونم؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر نمی توانید سهم الارث پدر ایشان را توقیف کنید.

چون موجبات ارث فراهم نیست خیر نمی توانید

سلام هرکس مسئول اعمال خود می باشد و شما صرفا میتوانید از فردی که به شما بدهکار است اموال وی را توقیف نمایید و در صورت اینکه مال نداشته باشد جلب وی را بگیرید .

تنها امکان توقیف اموالی که در حال حاضر به نام خود شخص هست را دارید و توقیف بر اساس احتمالی که به وقوع پیوستن یا نپیوستن آن مشخص نیست نه امکان قانونی دارد و نه مبنای عقلانی

سلام .خیر .سهم الارث برای وراث زمانی متصور است ک مورث فوت شده باشد

درود بر شما، با عنایت به اینکه پدر ایشان زنده هستند، فعلا سهم‌الارثی برای ورثه متصور نیست که بتوانید چنین اقدامی کنید، لذا این عمل فی‌الحال غیرممکن است.

با توجه به حیات پدر ایشان ، مساله ارث بلاوجه بوده و اساسا امکانپذیر نیست .