امکان همچین قراردادی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۹ #35985855

سلام
یکی از دوستان ک قابل اعتماد بنده هستند عنوان کردند که زمینی دارند با متراژ مناسب در جایی مناسب ولی چون پولی نداره ک بسازه و مغازه در آن راه بندازه از من خواسته که با هم شریک بشیم و زمینو بسازیم و به صورت نصف نصف ۵۰-۵۰ در سود و زیان اون با هم شریک بشیم پول از من کار از اون
تحت این شرایط امکان این وجود داره که ما یک قرارداد مثلا ۲۰ ساله حالا چه در بنگاه و یا در محضر بین خودمون یا صاحب اصلی زمین ببندیم ک ما شراکت داریم و تحت هیچ شرایطی نمیشه این موضوع رو منحل کرد چون صاحب زمین ایشون هستن و بصورت قانونی میتونن حتی اگر من هزینه ای هم کرده باشن شراکت ب هم بزنن
امکان همچین قراردادی یا همچین چیزی هست ک در اول شراکت قبل از هر کاری این موضوع رو محکم کرد وجود داره ؟ کجا برم چیکار کنم ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله با انعقاد قرارداد مشارکت مدنی این موضوع امکان پذیر میباشد
هم میتوانید بصورت سند عادی منعقد نمایید و هم در دفترخانه اما علی الاصول مناسب تر است که در دفترخانه اسناد رسمی برای مدت معینی منعقد نمایید.

سلام

بله وجود دارد بهتر است موضوع شرات و شرایط مدنظر را مکتوب نمایید و از طریق یک وکیل اقدام به تنظیم قراردادی محکم نمایید و به صرف دست نوشته اکتفا نکنید

با سلام شما می توانید قرارداد مشارکت تنظیم نمایید و تعهدات طرفین(از جمله تنظیم سند رسمی بعد از اتمام ساختمان و...) را مشخص نمایید و برای ضمانت انجام تعهدات خسارات متناسب در نظر بگیرید.

سلام
بله شما می توانید قرارداد مشارکت مدنی منعقد کنید ترجیحا قرارداد را در دفترخانه اسناد رسمی منعقد کنید ولی قرارداد شراکت قابل انحلال است پس باید به دفترخانه دار بگویید که قرارداد را برای مدت معینی لازم و غیر قابل فسخ کند.